traineeship

Wil jij jezelf iedere dag uitdagen en blijven ontwikkelen? Bij Oldenburg Bonsèl staat kwaliteit voorop. Daarom investeren wij in jouw ontwikkeling. Trainee bij Oldenburg Bonsèl betekent dat jij een topprofessional wilt zijn.

Samen bouwen aan jouw carrière

Oldenburg Bonsèl is een organisatie die staat voor het verschaffen van kwalitatief hoogstaande kennis voor de non-profitsector en onze professionals. Door deze opvatting verbinden wij ons ertoe te investeren in jou! Door inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling ben jij in staat om het verschil te maken.

Drie jarig Traineeship

In ons driejarige traineeship doorloop je een intensief opleidingsprogramma. We hebben een programma samengesteld met diverse docenten. Dit programma biedt jou alles wat je nodig hebt om je te kunnen onderscheiden als business controller in de non-profitsector.

solliciteer nu
  • Vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkelingen

    Bij ons leer je wat er voor nodig is om het verschil te maken als topprofessional.

  • Werkervaring bij Diverse organisaties

    Constant leren betekent ook nieuwe omgevingen ontdekken. Iedere 3 tot 12 maanden wissel jij van opdrachtgever.

  • Ondersteuning en Begeleiding

    Je krijgt inhoudelijke begeleiding door een ervaren leidinggevende. Daardoor leer jij nog sneller en voer je opdrachten uit op hoog niveau.

Wat kan je nog meer van ons verwachten?

Voor ons gaat een traineeship over jouw totale ontwikkeling. Dat betekent niet alleen de kennis, maar ook de onderlinge samenwerking. Persoonlijke ontwikkeling en jouw lichaam. Tenslotte vragen topprestaties om een gezonde levensstijl.

Twee wekelijkse colleges

Bij ons op kantoor krijg je colleges, geef je zelf presentaties, ga je met intervisie aan de slag met collega’s en schrijf je relevante artikels.

Jaarlijkse studiereis

Samen met de hele organisatie gaan we ieder jaar naar een speciale bestemming. Zo werken we aan onze samenwerking, de ontwikkeling van de organisatie en hebben we een ontzettend leuke tijd.

Sport en beweging

Op de collegedagen trekken we er samen vroeg op uit. We beginnen de dag op de sportvelden en daarna ontbijten we samen. Een goede professional is fit!

Wie ben jij?

Je bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Jij weet als geen ander dat je een verhoging sneller moet schakelen als je topprestaties wilt leveren. Zo ga jij ook door het leven, jij maakt jouw eigen toekomst en investeren in je ontwikkeling hoort daar absoluut bij. Stilstand is achteruitgang, daarom is het ook zo logisch dat jij kiest voor een organisatie waar je meerdere opdrachten mag vervullen. Voor jou is professionaliteit in je vak de normaalste zaak van de wereld. Je begrijpt dat business controllers met complexe en gevoelige informatie werken, daarom zijn integriteit en loyauteit woorden die goed bij jou passen.

Wat als er iets moet veranderen? Dan ben jij de eerste om daar iets aan te doen, je neemt zelf initiatief en stopt je tijd het liefst in mensen die zelf hun leven in handen nemen en verantwoordelijkheid over hun leven nemen. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de trainee die wij zoeken.

solliciteer nu

Studeren in de praktijk

Onze professionals aan het woord

Door de combinatie van uitdagende opdrachten en collegedagen haal je tijdens het traineeship het beste uit jezelf en uit elkaar naar boven.

Jasper de Werdt

Oldenburg Bonsèl is een betrokken organisatie waar je op collegedagen gezamenlijk sport, eet en colleges volgt waardoor je van elkaar leert en op die manier groeit.

Revi Jansen

Bij Oldenburg Bonsèl doen we het samen; naast onze eigen expertise leren we veel van elkaar en daarnaast ontwikkelen we ons inhoudelijk en persoonlijk tijdens het opleidingsprogramma.

Wouter van der Ven

Bij Oldenburg Bonsèl maak je deel uit van een team gedreven young professionals die werkervaring opdoen in de non-profitsector, terwijl zij samen en individueel werken aan ontwikkeling.

Lindsey de Boer

De Oldenburg Bonsèl methode

"Gesprekken met universiteiten en ziekenhuizen leidden tot wat we de Oldenburg Bonsèl methode zijn gaan noemen. Opleiden, plaatsen én begeleiden van gespecialiseerde controllers in de non-profitsector"

lees meer over onze diensten