TRAINEESHIP

Wil jij jezelf iedere dag uitdagen en blijven ontwikkelen? Bij Oldenburg Bonsèl staat kwaliteit voorop. Daarom investeren wij in jouw ontwikkeling. Trainee bij Oldenburg Bonsèl betekent dat jij een topprofessional wilt zijn.

SAMEN BOUWEN AAN JOUW CARRIÈRE

Oldenburg Bonsèl is een organisatie die staat voor het verschaffen van kwalitatief hoogstaande kennis voor de non-profitsector en onze professionals. Door deze opvatting verbinden wij ons ertoe te investeren in jou! Door inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling ben jij in staat om het verschil te maken.

Tweejarig traineeship business controller

In ons tweejarig traineeship tot business controller doorloop je een intensief opleidingsprogramma. Wij hebben een curriculum ontwikkeld gericht op inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Hierin werken wij samen met verschillende hoogleraren en experts uit de financiële dienstverlening. . Het programma geeft jou de ideale basis voor een loopbaan als business controller.

SOLLICITEER NU

 • VAKINHOUDELIJKE ÉN PERSOONLIJKE ONTWIKKELINGEN

  Bij ons word je opgeleid tot de CFO van de toekomst die het verschil maakt.

 • WERKERVARING BIJ DIVERSE ORGANISATIES

  Constant leren betekent ook nieuwe omgevingen ontdekken. Iedere 3 tot 9 maanden wissel jij van opdracht en opdrachtgever om je zo steeds beter te kunnen specialiseren in Finance, Risk of Management.

 • ONDERSTEUNING EN BEGELEIDING

  Tijdens je opdrachten krijg je inhoudelijke en professionele begeleiding van een ervaren supervisor. Daardoor leer jij nog sneller en voer je opdrachten uit op hoog niveau.

WAT KAN JE NOG MEER VAN ONS VERWACHTEN?

Voor ons gaat een traineeship over jouw totale ontwikkeling. Dat betekent niet alleen de kennis, maar ook de onderlinge samenwerking. Persoonlijke ontwikkeling en jouw lichaam. Tenslotte vragen topprestaties om een gezonde levensstijl.

 • TWEE WEKELIJKSE COLLEGES

  Bij ons op kantoor krijg je colleges, geef je zelf presentaties, ga je met intervisie aan de slag met collega’s en schrijf je relevante artikels.

 • JAARLIJKSE STUDIEREIS

  Samen met de hele organisatie gaan we ieder jaar naar een speciale bestemming. Zo werken we aan onze samenwerking, de ontwikkeling van de organisatie en hebben we een ontzettend leuke tijd.

 • SPORT EN BEWEGING

  Op de collegedagen trekken we er samen vroeg op uit. We beginnen de dag op de sportvelden en daarna ontbijten we samen. Een goede professional is fit!

solliciteer nu

WIE BEN JIJ?

Je bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Jij weet als geen ander dat je een verhoging sneller moet schakelen als je topprestaties wilt leveren. Zo ga jij ook door het leven, jij maakt jouw eigen toekomst en investeren in je ontwikkeling hoort daar absoluut bij. Stilstand is achteruitgang, daarom is het ook zo logisch dat jij kiest voor een organisatie waar je meerdere opdrachten mag vervullen. Voor jou is professionaliteit in je vak de normaalste zaak van de wereld. Je begrijpt dat business controllers met complexe en gevoelige informatie werken, daarom zijn integriteit en loyauteit woorden die goed bij jou passen.

Wat als er iets moet veranderen? Dan ben jij de eerste om daar iets aan te doen, je neemt zelf initiatief en stopt je tijd het liefst in mensen die zelf hun leven in handen nemen en verantwoordelijkheid over hun leven nemen. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de trainee die wij zoeken.

SOLLICITEER NU

STUDEREN IN DE PRAKTIJK

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Ik zou Oldenburg Bonsèl aanraden omwille van de stormachtige ontwikkeling die je kunt doormaken. Ik weet van vrienden dat dit zeker niet overal zo is.

  Bart de Soet

 • Door de combinatie van uitdagende opdrachten en collegedagen haal je tijdens het traineeship het beste uit jezelf en uit elkaar naar boven.

  Jasper de Werdt

 • Oldenburg Bonsèl is voor mij een grote familie waarbij je, zowel samen als individueel, snel groeit op persoonlijk en professioneel vlak. Elk jaar is er bovendien een mooie studiereis naar het buitenland!

  Tom Baltussen

 • Bij Oldenburg Bonsèl & Associates draait het om meer dan werk alleen. Een goed voorbeeld daarvan is het sporten voorafgaand aan de colleges. Op die manier dagen we onszelf niet alleen mentaal, maar ook fysiek uit om te groeien.

  Sam Verbraak

 • Oldenburg Bonsèl is een betrokken organisatie waar je op collegedagen gezamenlijk sport, eet en colleges volgt waardoor je van elkaar leert en op die manier groeit.

  Revi Jansen

DE OLDENBURG BONSÈL METHODE

'Gesprekken met universiteiten en ziekenhuizen leidden tot wat we de Oldenburg Bonsèl methode zijn gaan noemen. Opleiden, plaatsen én begeleiden van gespecialiseerde controllers in de non-profitsector'

LEES MEER OVER ONZE DIENSTEN