Verhuizing

Werken bij

Ben jij op zoek naar een traineeship of baan als Business controller? Wij leiden je op, laten je verschillende organisaties ontdekken en begeleiden je op de werkvloer. Bij Oldenburg Bonsèl staat kwaliteit voorop en schakelen we een versnelling hoger voor een maximaal resultaat.

Wil jij werken als business controller?

Een business controller is de blik naar de toekomst van organisaties. Je bent de schakel tussen de business, het management en de financiën van de organisatie. Een speelveld waarin je als business controller adviezen geeft en gezamenlijk tot resultaat komt, processen nader bekijkt, verwachtingen uitspreekt naar de toekomst en strategische keuzes maakt.

lees meer over ons traineeship bekijk vacature young professional

Drie jarige traineeship

Je bent pas afgestudeerd van de universiteit en je wilt je blijven ontwikkelen. Bij Oldenburg Bonsèl hebben we een traineeship dat de schakel vormt tussen studies en de praktijk. Durf jij de uitdaging aan?

Inhoudelijke seminaries

Bij Oldenburg Bonsèl krijg je inhoudelijke colleges van docenten om je kennis te vergroten.

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zodat jij je kunt ontwikkelen tot volwaardig professional.

Een eigen leidinggevende

Je krijgt inhoudelijke begeleiding door een ervaren leidinggevende zodat jij jouw kennis direct in de praktijk kan omzetten.

Onze professionals aan het woord

Door de combinatie van uitdagende opdrachten en collegedagen haal je tijdens het traineeship het beste uit jezelf en uit elkaar naar boven.

Jasper de Werdt

Bij Oldenburg Bonsèl & Associates draait het om meer dan werk alleen. Een goed voorbeeld daarvan is het sporten voorafgaand aan de colleges. Op die manier dagen we onszelf niet alleen mentaal, maar ook fysiek uit om te groeien.

Sam Verbraak

Bij ons ga je direct als sparringpartner aan de slag bij verschillende organisaties, en kan je direct je bijdrage leveren door een uitdagend traineeship als basis voor je eigen professionele ontwikkeling.

Sybren van der Zee

Oldenburg Bonsèl is voor mij een grote familie waarbij je, zowel samen als individueel, snel groeit op persoonlijk en professioneel vlak. Elk jaar is er bovendien een mooie studiereis naar het buitenland!

traineeship

Sport en beweging is voor Oldenburg Bonsèl belangrijk. Om topprestaties te leveren moet je tenslotte fit zijn.

lees meer over ons traineeship