OVER ONS

In 2013 is Oldenburg Bonsèl opgericht met een helder doel voor ogen. Hieronder kunt u lezen hoe wij onze doelen verwezenlijken.

MISSIE

Wij willen de maatschappij vooruithelpen door kennis te verschaffen. Dat vinden wij een fundamentele voorwaarde voor groei. Dat doen wij door de non-profitsector te ondersteunen bij financiële uitdagingen, altijd vanuit actuele kennis en hoogstaande kwaliteit. Maar dat doen wij ook door te investeren in de kwaliteit van eigen personeel. Voor Oldenburg Bonsèl is transparantie, integriteit en loyauteit cruciaal wanneer je met complexe financiële materies werkt.

VISIE

Van ons team kunt u altijd professionaliteit en motivatie verwachten, wij hebben het antwoord op uw uitdagingen. We zijn een organisatie die blijft inzetten op inhoudelijke ontwikkeling van onze professionals, zodat ze kunnen uitblinken in wat ze doen. Dat doen we, omdat wij geloven dat de veranderende omgeving van financiën in de non-profitsector vraagt om het allerbeste. Door inhoudelijke zorgvuldigheid in onze gesprekken met klanten en door te bouwen aan wederzijds vertrouwen werken wij met die organisaties waaraan wij ook de meeste waarde kunnen toevoegen.

OPGERICHT IN 2013

Op universiteiten en scholen leren ze je heel veel, maar de essentie, de productiviteit van een ziekenhuis en hoe deze gefinancierd wordt, dat leer je er niet. Daarom heeft Oldenburg Bonsèl & Associates hiervoor een traineeship ontwikkeld. Zo bieden wij pas afgestudeerden met een universitair diploma een driejarig opleidingsprogramma aan waarin niet alleen de finesses in financieringsvraagstukken aan bod komen, maar ook de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit en vraagstukken zoals bedrijfsethiek. Daarna kan iemand als ervaren controller niet alleen een volgende stap binnen onze organisatie, maar ook een volgende stap in zijn/haar carrière maken.

NET DAT ENE NOODZAKELIJKE EXTRAATJE TOEVOEGEN

SCHOLARSHIP HIGH SCHOOL RICHARDS BAY

We hebben een studentenfonds opgericht dat jaarlijks een beurs toekent aan een gemotiveerde leerling die de middelbare school afrondt aan de Hoërskool Richardsbaai in Zuid-Afrika. In dit land bestaat er geen systeem dat het voor iedereen mogelijk maakt een vervolgstudie aan een universiteit te volgen. Als organisatie zijn wij van mening dat kennis het belangrijkste middel is tot groei van een land en een samenleving. Met dit fonds geven wij daar invulling aan.

 

ONS KANTOOR

Nieuwsgierig naar ons kantoor?

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP