Profit

Oldenburg Bonsèl, opgericht in 2013, beschikt over een brede basis aan kennis en vaardigheden voor het oplossen van financiële en veranderkundige vraagstukken voor uw organisatie. Oldenburg Bonsèl levert maatwerk afgestemd op uw vraag en realiseert deze door de inzet van jonge talentvolle financials en ervaren professionals.

Gewaarborgde kwaliteit

Binnen Oldenburg Bonsèl beschikken wij over talentvolle jonge financial professionals die op het vlak van business control en interne controle worden ingezet. Tijdens de uitvoering van hun opdrachten worden zij intensief begeleid door ervaren leidinggevenden, waardoor de kwaliteit van de op te leveren producten en diensten verzekerd wordt. Onze young professionals volgen naast hun opdrachten een driejarig traineeship waarin zij les krijgen van docenten en ervaringsdeskundigen uit het vak.

De Consultancy-tak van Oldenburg Bonsèl beschikt over ervaren financial professionals en veranderkundige professionals die uw organisatie kunnen ondersteunen bij specifieke financiële en herstructureringsvraagstukken.

Een greep uit de diensten die wij aanbieden

  • Tijdelijke versterking of vervangingsvraagstukken van de financiële afdeling
  • Doorlichten en versterken van de Administratieve Organisatie
  • Projecten ondersteunen en/of leiden gericht op procesoptimalisatie en herstructurering
  • Uitvoeren van haalbaarheidsstudies
  • Interimmanagement

Onze professionals aan het woord

Bij Oldenburg Bonsèl doen we het samen; naast onze eigen expertise leren we veel van elkaar en daarnaast ontwikkelen we ons inhoudelijk en persoonlijk tijdens het opleidingsprogramma.

Wouter van der Ven

Bij Oldenburg Bonsèl maak je deel uit van een team gedreven young professionals die werkervaring opdoen in de non-profitsector, terwijl zij samen en individueel werken aan ontwikkeling.

Lindsey de Boer

Het traineeship van Oldenburg Bonsèl & Associates is voor mij de ideale combinatie van leren en praktijk. Dagelijks pas je de kennis toe die je hebt opgedaan tijdens de intervisie en collegedagen.

Matthijs van Maanen

Bij ons ga je direct als sparringpartner aan de slag bij verschillende organisaties, en kan je direct je bijdrage leveren door een uitdagend traineeship als basis voor je eigen professionele ontwikkeling.

Sybren van der Zee

Young Professionals

"Ons opleidingsprogramma is samengesteld om de brug te slaan tussen de theorie en de praktijk binnen het bedrijfsleven."
Meer over Young Professionals

Oldenburg Bonsèl is in 2013 opgericht met de overtuiging organisaties vooruit te helpen door kennis te brengen en te delen. Dit doen wij door blijvend te investeren in de kwaliteit van ons personeel middels ons driejarige traineeship. In dit traineeship doorloop je als trainee business controller, de Young Professional, een intensief opleidingsprogramma. Dit programma is samengesteld met diverse professoren en hoogleraren van gerenommeerde Universiteiten in Nederland. Daarnaast doe je relevante werkervaring op door opdrachten uit te voeren bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren waardoor je jouw basis snel vergroot.

Op de Universiteit heb je tijdens jouw economische of bedrijfskundige studie een brede basis gelegd. Maar wat zijn de gevolgen van een aandeelhoudersbesluit en hoe maak je de vertaling zodat het waarde toevoegt aan de strategische keuzes van de organisatie? Welke stappen worden ondernomen bij de overname van een concurrent, op welke wijze dient positie te worden uitgevoerd in het krachtenveld om de overname tot een succes te maken? Dit zijn zomaar een paar vragen die voorbij kunnen komen die niet specifiek tijdens je studie zijn behandeld. Ons opleidingsprogramma is samengesteld om de brug te slaan tussen de theorie en de praktijk binnen het bedrijfsleven.

Om het maximale resultaat uit jouw opdracht te halen, wordt je inhoudelijk begeleidt door een supervisor. Onze supervisors zijn ervaringsdeskundigen in het veld waar jij werkzaam zal zijn en zullen jou ondersteunen in jouw ontwikkeling tot een volwaardige business controller.

In het opleidingsprogramma is ook voldoende aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, waarin stilgestaan wordt bij wie je bent, wat je drijft en wat je potentieel is. Dit doen wij onder andere door een jaarlijkse studiereis te maken naar een ander Europees land. Deze reis is op gericht om in alle rust en in een inspirerende omgeving aan je persoonlijke ontwikkeling te kunnen werken onder begeleiding van een coach.

Minder over Young Professionals