OPDRACHTGEVERS

Wanneer je een oplossing voor je financiële vraagstukken zoekt, kunnen wij daarbij helpen. Onze professionals staan voor je klaar. Hier vind je een overzicht van onze diensten.

ONZE BELANGRIJKSTE DIENSTEN

Bij Oldenburg Bonsèl is resultaat belangrijk, wij kunnen dat voor je leveren. Voor iedere uitdaging bestaat een andere oplossing, daarom zijn we benieuwd naar wat je wilt bereiken. Zo komen we samen tot de beste dienstverlening.

 • KENNIS IN HUIS HALEN

  Je hebt behoefte aan tijdelijk extra capaciteit. Je business controller is diegene die midden in de instelling moet staan om duiding te kunnen geven aan het financieel economisch beleid. Als je kiest voor Oldenburg Bonsèl & Associates, kies je voor vernieuwing zonder in te boeten aan kwaliteit.

 • CONSULTANCY

  Wij zijn ervan overtuigd dat een goed advies alleen maar een begin is. Onze consultants ondersteunen je door middel van kwalitatief strategisch & organisatorisch advies, als op het vlak van projectrealisatie binnen de non-profitsector. Realisatiekracht is een essentieel onderdeel van de wijze waarop wij aan consultancy invulling geven.

 • INTERIM-MANAGEMENT

  Je werk moet verdergaan, maar je mist de juiste manager op het juiste moment. Daar kunnen wij je bij helpen! Ervaren business controllers die weten wat het betekent om sturing en begeleiding te geven.

lees meer over onze diensten

DE VOLGENDE STAP

REFERENTIES

 • Oldenburg Bonsèl & Associates begrijpt de kunst om actief mee te denken aan oplossingen wanneer het er echt op aankomt. De professionals van Oldenburg Bonsèl & Associates bewijzen mij keer op keer oprecht betrokken te zijn bij het succes van mijn organisatie.

  dr. Kjeld Aij, MBADIRECTEUR BEDRIJFSVOERING DIVISIE ACUTE ZORG VU MEDISCH CENTRUM
 • Oldenburg Bonsèl stelt deskundige financieel adviseurs ter beschikking, die snel optimaal inzetbaar zijn. Daarbij werken ze op een proactieve wijze en ze weten van aanpakken. De kracht zit in de combinatie van een goed opleidingsprogramma en prima coaching.

  Mw Frieda BoekweitMANAGER INFORMATIEVOORZIENING FINANCIËN & CONTROL BIJ ANTONI VAN LEEUWENHOEK

Traineeship business controller

Wij hebben vacatures voor ambitieuze junior business consultants en controllers. Wij bieden een tweejarig traineeship aan gericht op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen. Met het traineeship tot business controller begin jij een carrière als volwaardig professional in de financiële consultancy.

Traineeship business controller