Opdrachtgevers

Wanneer je een oplossing voor je financiële vraagstukken zoekt, kunnen wij daarbij helpen. Onze professionals staan voor je klaar. Hier vind je een overzicht van onze diensten.

Onze belangrijkste diensten

Bij Oldenburg Bonsèl is resultaat belangrijk, wij kunnen dat voor je leveren. Voor iedere uitdaging bestaat een andere oplossing, daarom zijn we benieuwd naar wat je wilt bereiken. Zo komen we samen tot de beste dienstverlening.

Kennis in huis halen

Je hebt behoefte aan tijdelijk extra capaciteit. Je business controller is diegene die midden in de instelling moet staan om duiding te kunnen geven aan het financieel economisch beleid. Als je kiest voor Oldenburg Bonsèl & Associates, kies je voor vernieuwing zonder in te boeten aan kwaliteit.

Consultancy

Wij zijn ervan overtuigd dat een goed advies alleen maar een begin is. Onze consultants ondersteunen je door middel van kwalitatief strategisch & organisatorisch advies, als op het vlak van projectrealisatie binnen de non-profitsector. Realisatiekracht is een essentieel onderdeel van de wijze waarop wij aan consultancy invulling geven.

Interim-management

Je werk moet verdergaan, maar je mist de juiste manager op het juiste moment. Daar kunnen wij je bij helpen! Ervaren business controllers die weten wat het betekent om sturing en begeleiding te geven.

De volgende stap

Referenties

Oldenburg Bonsèl & Associates begrijpt de kunst om actief mee te denken aan oplossingen wanneer het er echt op aankomt. De professionals van Oldenburg Bonsèl & Associates bewijzen mij keer op keer oprecht betrokken te zijn bij het succes van mijn organisatie.

dr. Kjeld Aij, MBA

Directeur bedrijfsvoering Divisie Acute Zorg VU medisch centrum

Oldenburg Bonsèl stelt deskundige financieel adviseurs ter beschikking, die snel optimaal inzetbaar zijn. Daarbij werken ze op een proactieve wijze en ze weten van aanpakken. De kracht zit in de combinatie van een goed opleidingsprogramma en prima coaching.

Mw Frieda Boekweit

Manager Informatievoorziening Financiën & Control bij Antoni van Leeuwenhoek

traineeship

Een leidinggevende zal jou op alle vlakken ondersteunen, begeleiden en je uitdagen in je werk, zodat jij na het doorlopen van het traineeship een volwaardig professional bent in Business controlling.

lees meer over ons traineeship