FINANCIELE SPECIALISTEN & BUSINESS PARTNERS

Financiële expertise is essentieel om een antwoord te bieden op de veranderingen in de profit-, non- en zorgsector. Wij bieden specialistische kennis aan organisaties en leiden jonge academici op tot gespecialiseerde business controllers die uw organisatie ondersteunen bij financiële vraagstukken. Door de begeleiding van onze ervaren supervisors leveren onze young professionals snel toegevoegde waarde in dagelijkse praktijk. Zo bieden wij u de kennis en capaciteit die nodig is om de effecten van externe veranderingen zoals wet- en regelgeving inzichtelijk te maken.

Traineeship business controller Onze dienstverlening

KWALITATIEVE KENNISVERSCHAFFING

Oldenburg Bonsèl is het kenniscentrum voor financiële expertise gericht op de verbetering van bedrijfsvoering. Dit doen wij voor commerciële en nonprofit-organisaties. met specifieke kennis van de zorgsector. Door ons te richten op de opleiding, begeleiding en inhoudelijke ontwikkeling van onze young financial professionals, profiteren onze opdrachtgevers maximaal van jong talent en benodigde kennis.

 • Recruitment en plaatsing

  Kennis is een voorwaarde voor groei. Onze financial experts adviseren u bij financiële uitdagingen, altijd vanuit actuele kennis. Onze unieke methode van werving en selectie in combinatie met jarenlange intensieve scholing en begeleiding betekent dat wij blijvend investeren in de kwaliteit van onze professionals.

  Wij willen de maatschappij vooruit helpen door het verschaffen van kennis. Kennis is een voorwaarde voor groei. Onze financiële specialisten adviseren en ondersteunen u bij vraagstukken altijd vanuit actuele kennis. Wij zijn gericht op het delen en ontwikkelen van kennis met onze omgeving. Onze unieke methode van werving en selectie in combinatie met jarenlange intensieve scholing en begeleiding betekent dat wij blijvend investeren in de kwaliteit van onze professionals.

  lees meer over ons
 • Vacatures en carrièrekansen

  Je bent pas afgestudeerd en nu wil je het verschil maken. Financiële vraagstukken en complexe processen zie jij als uitdaging. Een baan als financial controller of business controller is jou dan op het lijf geschreven. Maar… ons traineeship tot business controller is niet voor iedereen. Het vraagt van jou een investering in je inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Durf jij het aan?

  Traineeship business controller
 • DE OLDENBURG BONSÈL METHODE

  Zorginstellingen, commerciële en non-profit-organisaties zoeken oplossingen voor financiële vraagstukken. Wij staan klaar om hen te adviseren met een team van talentvolle junior-, senior business controllers, consultants en interim-managers,. Kenmerkend is onze professionaliteit en kwaliteit die we leveren. Wij willen dat je met ons wilt werken omwille van wat wij inhoudelijk te bieden hebben.

  Recruitment financiële specialisten

Traineeship Business Controller

Ons traineeship is de perfect start voor een succesvolle carrière als business controller. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop, want jouw succes is ons succes!

Traineeship business controller solliciteer nu

 • VAKINHOUDELIJKE ÉN PERSOONLIJKE ONTWIKKELINGEN

  Bij ons word je opgeleid tot professional die het verschil maakt als business controller.

 • WERKERVARING BIJ DIVERSE ORGANISATIES

  Constant leren betekent ook nieuwe omgevingen ontdekken. Iedere 3 tot 12 maanden wissel jij van opdrachtgever.

 • ONDERSTEUNING EN BEGELEIDING

  Je krijgt inhoudelijke begeleiding van een ervaren supervisor. Daardoor leer jij nog sneller en voer je opdrachten uit op hoog niveau.

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Bij Oldenburg Bonsèl heb ik een uitdagende opdracht, dit in combinatie met de begeleiding vanuit Oldenburg Bonsèl en de colleges hebben ervoor gezorgd dat ik in korte tijd veel heb geleerd, zowel vakinhoudelijk als voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

  Nicole Veenvliet

 • Ik zou Oldenburg Bonsèl aanraden omwille van de stormachtige ontwikkeling die je kunt doormaken. Ik weet van vrienden dat dit zeker niet overal zo is.

  Bart de Soet

 • Oldenburg Bonsèl is voor mij een grote familie waarbij je, zowel samen als individueel, snel groeit op persoonlijk en professioneel vlak. Elk jaar is er bovendien een mooie studiereis naar het buitenland!

  Tom Baltussen

 • Bij Oldenburg Bonsèl & Associates draait het om meer dan werk alleen. Een goed voorbeeld daarvan is het sporten voorafgaand aan de colleges. Op die manier dagen we onszelf niet alleen mentaal, maar ook fysiek uit om te groeien.

  Sam Verbraak

 • Oldenburg Bonsèl is een betrokken organisatie waar je op collegedagen gezamenlijk sport, eet en colleges volgt waardoor je van elkaar leert en op die manier groeit.

  Revi Jansen

Traineeship business controller

Wij hebben vacatures voor ambitieuze junior business consultants en controllers. Wij bieden een tweejarig traineeship aan gericht op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen. Met het traineeship tot business controller begin jij een carrière als volwaardig professional in de financiële consultancy.

Traineeship business controller

ONZE VESTIGINGEN

Wij zijn gevestigd in Hoorn, Leuven en Den Bosch. Alle locaties bevinden zich op loopafstand van het station. U bent van harte welkom op kantoor.