FINANCIELE SPECIALISTEN & BUSINESS PARTNERS

Financiële expertise is essentieel om een antwoord te bieden op de veranderingen in de markt. Wij bieden specialistische kennis aan organisaties en leiden jonge academici op tot gespecialiseerde business controllers die uw organisatie ondersteunen bij financiële vraagstukken. Door de begeleiding van onze ervaren supervisors leveren onze young professionals snel toegevoegde waarde in dagelijkse praktijk. Zo bieden wij u de kennis en capaciteit die nodig is om de effecten van externe veranderingen zoals wet- en regelgeving inzichtelijk te maken. Onze opdrachtgevers bevinden zich in Zorg, Onderwijs, profit- en non-profitsector.

Lees meer over ons traineeship Onze dienstverlening

KWALITATIEVE KENNISVERSCHAFFING

Oldenburg Bonsèl is het kenniscentrum voor financiële expertise gericht op de verbetering van bedrijfsvoering. Dit doen wij voor commerciële en nonprofit-organisaties. met specifieke kennis van de zorgsector. Door ons te richten op de opleiding, begeleiding en inhoudelijke ontwikkeling van onze young financial professionals, profiteren onze opdrachtgevers maximaal van jong talent en benodigde kennis.

 • Recruitment en plaatsing

  Kennis is een voorwaarde voor groei. Onze financial experts adviseren u bij financiële uitdagingen, altijd vanuit actuele kennis. Onze unieke methode van werving en selectie in combinatie met jarenlange intensieve scholing en begeleiding betekent dat wij blijvend investeren in de kwaliteit van onze professionals.

  Wij willen de maatschappij vooruit helpen door het verschaffen van kennis. Kennis is een voorwaarde voor groei. Onze financiële specialisten adviseren en ondersteunen u bij vraagstukken altijd vanuit actuele kennis. Wij zijn gericht op het delen en ontwikkelen van kennis met onze omgeving. Onze unieke methode van werving en selectie in combinatie met jarenlange intensieve scholing en begeleiding betekent dat wij blijvend investeren in de kwaliteit van onze professionals.

  lees meer over ons
 • Vacatures en carrièrekansen

  Je bent pas afgestudeerd en nu wil je het verschil maken. Financiële vraagstukken en complexe processen zie jij als uitdaging. Een baan als financial controller of business controller is jou dan op het lijf geschreven. Maar… ons traineeship tot business controller is niet voor iedereen. Het vraagt van jou een investering in je inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Durf jij het aan?

  Traineeship business controller
 • DE OLDENBURG BONSÈL METHODE

  Zorginstellingen, commerciële en non-profit-organisaties zoeken oplossingen voor financiële vraagstukken. Wij staan klaar om hen te adviseren met een team van talentvolle junior-, senior business controllers, consultants en interim-managers,. Kenmerkend is onze professionaliteit en kwaliteit die we leveren. Wij willen dat je met ons wilt werken omwille van wat wij inhoudelijk te bieden hebben.

  Recruitment financiële specialisten

Traineeship Business Controller

Ons traineeship is de perfect start voor een succesvolle carrière als business controller. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop, want jouw succes is ons succes!

Traineeship business controller solliciteer nu

 • VAKINHOUDELIJKE ÉN PERSOONLIJKE ONTWIKKELINGEN

  Bij ons word je opgeleid tot de CFO van de toekomst die het verschil maakt.

 • WERKERVARING BIJ DIVERSE ORGANISATIES

  Constant leren betekent ook nieuwe omgevingen ontdekken. Iedere 3 tot 9 maanden wissel jij van opdracht en opdrachtgever om je zo steeds beter te kunnen specialiseren in Finance, Risk of Management.

 • ONDERSTEUNING EN BEGELEIDING

  Tijdens je opdrachten krijg je inhoudelijke en professionele begeleiding van een ervaren supervisor. Daardoor leer jij nog sneller en voer je opdrachten uit op hoog niveau.

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Het traineeship van Oldenburg Bonsèl & Associates is voor mij de ideale combinatie van leren en praktijk. Dagelijks pas je de kennis toe die je hebt opgedaan tijdens de intervisie en collegedagen.

  Matthijs van Maanen

 • Bij Oldenburg Bonsèl maak je deel uit van een team gedreven young professionals die werkervaring opdoen in de non-profitsector, terwijl zij samen en individueel werken aan ontwikkeling.

  Lindsey de Boer

 • Door de combinatie van uitdagende opdrachten en collegedagen haal je tijdens het traineeship het beste uit jezelf en uit elkaar naar boven.

  Jasper de Werdt

 • Oldenburg Bonsèl is voor mij een grote familie waarbij je, zowel samen als individueel, snel groeit op persoonlijk en professioneel vlak. Elk jaar is er bovendien een mooie studiereis naar het buitenland!

  Tom Baltussen

 • Bij Oldenburg Bonsèl & Associates draait het om meer dan werk alleen. Een goed voorbeeld daarvan is het sporten voorafgaand aan de colleges. Op die manier dagen we onszelf niet alleen mentaal, maar ook fysiek uit om te groeien.

  Sam Verbraak

Traineeship business controller

Wij hebben vacatures voor ambitieuze junior business consultants en controllers. Wij bieden een tweejarig traineeship aan gericht op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen. Met het traineeship tot business controller begin jij een carrière als volwaardig professional in de financiële consultancy.

Traineeship business controller

ONZE VESTIGINGEN

Wij zijn gevestigd in Hoorn, Leuven en Den Bosch. Alle locaties bevinden zich op loopafstand van het station. U bent van harte welkom op kantoor.