Specialisten in financiële business partners

Wij geloven dat zowel de non-profit als de profit sector gebaat is bij gespecialiseerde business controllers. Vanuit die overtuiging leiden wij vakmensen op die instellingen helpen om de effecten van huidige veranderingen in te schatten en de impact van deze veranderingen inzichtelijk te maken.

lees meer over ons traineeship onze diensten

Kwalitatieve kennisverschaffing

Oldenburg Bonsèl is een organisatie die staat voor het verschaffen van hoogstaande kennis voor de non-profit sector en onze professionals. Door deze opvatting committeren wij ons aan het investeren in de inhoudelijke ontwikkeling van onze professionals en zorgen dat de non-profit sector daar maximaal van kan profiteren.

Over ons

Wij willen de maatschappij vooruit helpen door het verschaffen van kennis. Dat vinden wij een voorwaarde voor groei. Dat doen wij door de non-profit sector te ondersteunen bij financiële uitdagingen, altijd vanuit actuele kennis. Maar dat doen wij ook door blijvend te investeren in de kwaliteit van eigen personeel.

lees meer over ons

Aanstormend talent

Je bent pas afgestudeerd en je bent pas tevreden als je echt het verschil hebt kunnen maken. Financiële vraagstukken en complexe processen zie jij als een kans om aan te pakken. Dan zijn we wellicht op zoek naar jou. Ons traineeship is niet voor iedereen weggelegd. Het is een investering in inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Durf jij het aan?

lees meer over ons traineeship

De Oldenburg Bonsèl Methode

Wanneer je een oplossing voor financiële vraagstukken zoekt, kunnen wij je helpen. Onze professionals staan klaar voor jou. Je herkent onze professionaliteit en de kwaliteit die we leveren. Wij willen dat je met ons wilt werken omwille van wat wij inhoudelijk te bieden hebben. Specifieke kennis in huis halen, consultancy of interim-management. Wij kunnen helpen.

lees meer over onze diensten

traineeship

In ons traineeship ontwikkel jij jezelf tot Business controller. Alles staat in het teken van jouw ontwikkeling.

lees meer over ons traineeship solliciteer nu
  • Vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkelingen

    Bij ons leer je wat er voor nodig is om het verschil te maken als topprofessional.

  • Werkervaring bij Diverse organisaties

    Constant leren betekent ook nieuwe omgevingen ontdekken. Iedere 3 tot 12 maanden wissel jij van opdrachtgever.

  • Ondersteuning en Begeleiding

    Je krijgt inhoudelijke begeleiding door een ervaren leidinggevende. Daardoor leer jij nog sneller en voer je opdrachten uit op hoog niveau.

Onze professionals aan het woord

Bij Oldenburg Bonsèl & Associates draait het om meer dan werk alleen. Een goed voorbeeld daarvan is het sporten voorafgaand aan de colleges. Op die manier dagen we onszelf niet alleen mentaal, maar ook fysiek uit om te groeien.

Sam Verbraak

Oldenburg Bonsèl is voor mij een grote familie waarbij je, zowel samen als individueel, snel groeit op persoonlijk en professioneel vlak. Elk jaar is er bovendien een mooie studiereis naar het buitenland!

Oldenburg Bonsèl is een betrokken organisatie waar je op collegedagen gezamenlijk sport, eet en colleges volgt waardoor je van elkaar leert en op die manier groeit.

Revi Jansen

Het leukste aan mijn werk bij Oldenburger Bonsel vind ik de combinatie van analyseren en adviseren, waardoor ik als Business controller kwaliteit lever én dit ook kan overdragen aan anderen.

Bart Hanekamp

traineeship

Een leidinggevende zal jou op alle vlakken ondersteunen, begeleiden en je uitdagen in je werk, zodat jij na het doorlopen van het traineeship een volwaardig professional bent in Business controlling.

lees meer over ons traineeship

Onze vestigingen

Wij zijn gevestigd in Hoorn, Leuven en Den Bosch. Alle locaties bevinden zich op loopafstand van het station.
U bent van harte welkom op kantoor.

Nederland
Kantoor Noord
Haarlem

België
Kantoor centraal Vlaanderen
Leuven

Nederland
Kantoor Zuid
's-Hertogenbosch